top of page
10527715_10204424178702653_5937691946792

D I G I T A L  M A R K E D S F Ø R I N G  I  F O R B R U G E R A D F Æ R D 

Dinah M. B. Thomsen

Hej!
Mit navn er Dinah og jeg er en kreativ marketingnørd.
Her på hjemmesiden kan du læse mere om min faglige baggrund og se eksempler på nogle af de spændende projekter jeg har været en del af. 

Mit faglige fundament er en cand.ling.merc. i Intercultural Marketing samt en bachelor i Europæisk Business. På trods af min relativt nyerhvervede titel har jeg de sidste seks år arbejdet med digital markedsføring og kommunikation i forskellige sammenhænge.
Jeg besidder derfor en bred forståelse for digital markedsføring, men bestræber mig hele tiden på at lære mere og blive endnu bedre indenfor feltet. Derudover ELSKER jeg at være kreativ og skabe brugeroplevelser.


Jeg arbejder ved Interflora Danmark, som Social Media Manager, hvor jeg er ansvarlig for virksomhedens online tilstedeværelse på sociale kanaler. Mine arbejdsopgaver inkluderer alt fra Meta annoncering til content produktion, community management, Influenser marketing og newsletter udformning.

Jeg elsker at følge med i alt indenfor digital markedsføring og tilegne mig nye kompetencer. Jeg mødes derfor meget gerne til en snak om de nyeste digitale trends over en kop kaffe ☕

bottom of page